function initPage(){ }

ME
NY

Mamma og meg fotografering

Ja tenk over det. Å bli fotografert i sammen med barnet sitt. Spol 20 år frem i tid og tenk at datteren din sitter med slike bilder av Dere. Mamma og meg  bilde vil få større og større verdi ettersom årene går. 
En mamma og meg fotografering kan kombineres med en vanlig babyfotografering. Ingen tillegg for det. 
En mamma og meg fotografering koster det samme som en babyfotografering. 
Fotograferer selvfølgelig og pappa og meg om det er ønskelig. 

Jeg har noen matchende antrekk til dette.

" Jeg ringte Gina etter et raskt Google søk på telefonen i forbindelse med at vår datter nettopp hadde kommet til verden. Jeg hadde tenkt på forhånd at nyfødtbidler ikke var non vits, men der tok jeg feil. Heldigvis fant jeg Gina som foreviget vår lille datter sine første leveuker i nyfødtbilder i tillegg til søsken bilder. 
Vi traff på kvalitet og profesjonalitet i alle ledd. Gian har en evne til å skape ro rundt selve fotograferingen og ta vare på både hovedpersonen foran kamera, stressede foreldre og søsken som svever høyt og lavt i studio. Gina leser ønsker og stil og har en kjempe garderobe av klær og rekvisitter som hun foreslo til nyfødt og søsken. 
Gjennom fotograferingen fortalte hun engasjert rundt ulike teknikker og formasjoner rundt fotografiet, noe storesøster ble veldig inspirert av . I etterkant hjalp Gina oss med utvelgelse av bilder. 
Vi kunne ikke vært mere fornøyd med prosess og resultat"
nb. Pass på å bestille fotografering i god tid for denne fotografen er travel! Kun flaks gjorde at vi fikk tid. 

Camilla og Ola