function initPage(){ }

I 2011 åpnet jeg mitt koselige fotostudio. 
Jeg har gått i lære hos noen av verdens fremste fotografer. 
Reisen startet hos Morten Krogvold med workshop. 
Videre kan jeg nevne: Jim Garner, Elene Shumilova og Russ jackson som er enestående i sine felt. 

I 2010 fikk jeg se mitt første nyfødtbilde og det var da jeg bestemte meg for å bli fotograf etter 20 år i finansbransjen. 
Aftenposten skrev et stort stykke om meg . Les mere her: https://www.aftenposten.no/norge/i/4qorR/solgte-hytta-for-aa-bli-fotograf

Fotostudio har et av Norges største utvalg av tilbehør til nyfødte. 

Jeg er stort sett fullboooket - så husk å legge inn reservasjon tidlig. 

Kontortider: Mon-Fre 8AM-4PM
918.51.793 | fotografginaenglund@gmail.com

Takk for Deres henvendelse!
Jeg tar kontakt så snart jeg har mulighet. 

Kontakt meg

Camilla og Ola

Chris jøran

Silje eriksen

Hva kundene sier:

Gina er helt fantastisk flink. Vi var på både gravid og nyfødtfotografering og vi satt igjen med et luksusproblem da vi skulle velge ut bilder. Verken mor eller far anser seg som veldig fotogene så vi synes det var en bragd å klare å få til så mange fine bilder av oss. Gina er  veldig flink ned både barn og nyfødte. Anbefaler henne på det sterkeste. Vi kommer tilbake.

Jeg anbefaler alle med spedbarn i huset å ta en tur til Fotograf Gina Englund for å ta nyfødtbilder. Vi er så utrolig takknemlige for resultatet vi fikk av vår lille, og ikke minst for opplevelsen og kundeservicen vi fikk under oppholdet. 
Fotograf Gina Englund tar godt vare på den nyfødte under nyfødtfotograferingen og er flink til å skape god stemning underveis. Vi kunne ikke drømt om et bedre resultat.

Jeg ringte Gina etter et raskt søk på Google i forbindelse med at vår datter nettopp hadde kommet til verden. Jeg hadde på forhånd tenkt at nyfødtfotografering ikke var noe for oss, men der tok jeg feil. Flaks for oss fant jeg Gina som foreviget  vår lille datters første leveuker i nyfødtbilder i tillegg til søsken bilder. 

Vi traff på kvalitet og profesjonalitet i alle ledd. Gina har en evne til å skape en ro rundt selve fotograferingen og ta vare på både hovedpersonen foran kamera, stressede foreldre rundt og storesøsken som sveve høyt og lavt i fotostudio. Gina leser ønsker og stil og har en kjempe garderobe av klær og rekvisitter til både nyfødt og søsken. 

Gjennom fotograferingen fortalte hun engasjert rundt ulike teknikker og komposisjoner i å ta bilder, noe storesøster ble meget inspirert av! I etterkant kom Gina med gode tips til utvelgelse av bilder. 

Vi kunne ikke ha vært mere fornøyd med prosess og resultat.

Nb. Pass på å bestille fotografering i god tid for denne fotografen er travel.